Facebook

Beoordelingen van Vulcano Hengelo

Recente recensies van Vulcano Hengelo

4 sterren na 133 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Allemaal top!!

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat een pizza peperoni geen peperoni bevat.. staat idd ook niet vermeld in de omschrijving maar de naam suggereert anders.. les geleerd

, 03-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima. Snelle bezorging. Goed warm en erg lekker.

, 01-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

altijd een snelle bezorging!! top!! de pizza's en pasta's vind ik geweldig!! de laatste keer had ik een broodje schnitzel dat hoort niet op een pitta broodje maar op een broodje wat je krijgt bij de lasagne. verder heeel tevreden. ga zo door

, 30-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zowel de pizza als de kapsalon waren nog super heet ondanks de koude avond. En jullie vegetarische pizza is zeker the best in town!

, 29-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelste lekkerste en betaalbaar

, 25-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker sperips

, 10-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer super tevreden. Pizza's van vulcano zijn al 25 jaar onze favoriet. Toppers

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, eten was nog goed warm, door de snelle bezorging.

, 08-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service en heerlijk gegeten

, 08-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer snel en heerlijk gegeten altijd top bij Vulcano

, 12-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was goed maar moesten de verpakking eerst schoonmaken omdat er vet in de plastic tas was gelopen.

, 27-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top tent! En internet bestellen is ook super. Bezorgtijd accuraat. Top!!

, 26-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes verzorgd en bezorgd. Smaakt allemaal goed.

, 05-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 26-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beide pizza's nog super heet (temperatuur) en lekker als altijd. Beste pizza's in town! Daar kan zelfs de beste keten niet tegenop! :-)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals we gewend zijn van jullie; uitstekend, we hebben echt weer gesmuld. Leuk ook dat de pizza's al gesneden waren, super!

, 16-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk weer heerlijk!!

, 15-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Elke keer als ik cola light bestel, dan krijg ik gewone cola, oh nee, 1 keer ging het goed.

, 15-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza's van Vulcano zijn altijd top! Deze keer de Vegetariana en een Margherita genomen. Altijd nog lekker heet (qua temperatuur). Vegetariana ook ruim belegd.. jummie!!

, 14-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

geef je aan dat je om 18.30 het graag bezorgt wil hebben omdat dan iedereen thuis is van werk....staan ze om 18 uur al aan de deur, dus iedereen heeft koud eten omdat de ene helft van het gezin nog niet thuis is. Als jullie toch niet kijken naar die tijden, bied dan die keuze niet aan op jullie site. sorry maar dan heeft dat geen nut.

, 08-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, snel bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit eten, lekker warm en snel bezorgd!

, 02-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Toppppp wederom! Alles perfect.

, 27-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Lekkere smaken! Gek op Vulcano en hun eten!

, 27-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker warm bezorgd, binnen afgesproken tijd. Top!!*

, 26-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd, god heet en alles smaakte, zoals altijd, weer voortreffelijk!

, 23-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk 😋

, 15-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben héérlijk gegeten. Alles was perfect, de vriendelijke bezorging, het eten, alles! En super blij met de mooie pen die erbij zat. Erg attent! Tot de volgende keer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Echter, ik ga geen salade meer bij shoarma bestellen, het verprutst het vlees. Tevens voor mij onbekend soort shoarmavlees, vond ik niet wat. Overall heeft alles een zachte smaak; wij waarderen dat zeer. Aardappels & vlees niet overdadig gekruid, knoflooksaus zonder urenlang nagenieten. Mini-schotels zijn perfect van grootte voor dames.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Besteld en aangegeven dat er om kwart voor 8 bezorgd moest worden. Ze waren een half uur te vroeg waardoor ik mijn eten koud op heb moeten eten.

, 05-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza's waren goed warm en erg lekker

, 04-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd bezorgd, en warm afgeleverd, Zeer tevreden

, 04-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekende pizza's. Goed belegd. Zoals altijd.

, 29-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk gegeten. sjaslick was weer perfect. zoals gewoonlijk. goed warm en weer snelle bezorging.

, 26-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit keer geen 5 sterren, vanwege de halfvolle bakjes met saus!

, 23-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Lekker en snel

, 21-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk shaslick en gegratineerde champignons..zoals gewoonlijk goed en warm eten! enige wat minder was was dat ze om 19.45 uur er al waren en ik aan had gegeven 20.15 uur.

, 12-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging maar ik miste wat smaak. Had wat meer gekruid mogen zijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat er niet in is gegaan op mijn verzoek dat ik het vlees goed doorbakken wilde hebben.

, 06-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

mini schotel shaslick en broodje kofte. broodje was veel vlees en erg lekker !! top!! schotel was lekker vlees maar weinig en helaas de frites slap. volgende keer geen schotel maar broodje en losse frites. snelle bezorging ,erg fijn !

, 05-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kapsalon was weer heerlijk wat we hadden besteld

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas was zowel de knoflooksaus als whiskeysaus er niet bij mbt de mini-schotels shoarma. Verder zoals altijd was het eten prima en ook de bezorging mooi op tijd

, 22-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima pizza met wat verbeter puntjes. Bodem was vrij slap (doos was ook helemaal nat aan de onderkant). Bodem leek niet helemaal gaar. Ook had ik liever plakjes spek (bijvoorbeeld kater spek) op een pizza in plaats spek reepjes, maar dat is persoonlijk. Snel en vriendelijk bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten!

, 09-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza was weer heerlijk. Snelle bezorging en het was lekker warm. Top zoals altijd.

, 05-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze keer een ander gerecht besteld, was heerlijk en ruim voldoende. De bezorging was deze keer perfect op tijd. Complimenten!

, 02-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Is op tijd bezorgd. En eten was als goed

, 29-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed. goedkoop en lekker !

, 29-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten en hoeveelheid was prima. Tijdstip van bezorging was ronduit slecht. Om 18.15 besteld en pas om 19.30 bezorgd.

, 17-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Warme pizza en snelle levering

, 26-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Volgende kapsalon misschien ietsje meer vlees en ietsje minder frietjes. Verder alles toppie!

, 17-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza had iets warmer gekund, smaak was prima en op tijd bezorgd

, 04-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd zeer goed...waren deze keer de spaghetti vergeten...maar na een belletje..supersnel nabezorgd..top

, 22-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

, 18-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en snel bezorgd!

, 10-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De verwachte levertijd werd ongeveer 30 minuten verlengt. Dat was te lang.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke spareribs. Bezorger was vriendelijk en op tijd. Eten was goed ingepakt en goed warm. Kan ik iedereen aanbevelen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima zaak! Heerlijke gerechten!

, 11-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

eten was dit keer niet zo lekker ben beter gewend van vulcano jammer dit

, 27-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en snel geleverd

, 19-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Snelle levering. Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering, heerlijk gegeten. Eten was niet helemaal meer op temperatuur maar dat kan ook niet anders, gezien de afstand.

, 17-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza's, snel bezorgd.

, 11-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Kipschnitzel schotel besteld. Wel betaald, niet doorgekomen in hun systeem. In totaal 1,5u gewacht. Pita verbrand, Kipschnitzel bleek gepaneerde kipburgers te zijn. Salade is geraspte witte kool met 2 plakjes komkommer en maar liefs een half plakje tomaat. Gevraagd om patat zonder zout of kruiden ivm nierziekte. Maar daar doen ze niet aan mee blijkbaar, met als gevolg dat ik die niet kon eten. Kortom, ik heb 1,5u gewacht (wel een ongekoeld blikje cola gekregen) op mijn tegenvallende maaltijd voor 10 euro waarvan ik de helft niet KON opeten en de rest viel steek tegen!! Was mijn 1e keer, nooit weer.

, 10-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Prima op tijd en hartstikke lekker! Maar dat zijn we van Vulcano gewend.

, 29-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na bestelling volgde vlotte levering: sneller dan opgave. Gyrosschotel ruim voldoende en goed op smaak.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Goed warm

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en goed zoals altijd. Ik had extra aardappels besteld maar zaten er niet bij, binnen 5 min had ik een nieuw bakje aardappelen

, 12-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Maaltijden waren niet op temperatuur. Maaltijden waren niet goed verpakt waardoor jus gelekt had.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Beoordelen vind ik op dit moment moeilijk vandaar 1 ster want toen wij de bestelling gingen ophalen bleek Vulcano gesloten te zijn en ik had betaalt via iDEAL.

, 15-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Lekker ruim voldoende en het was snel klaar ?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-08-2017

Kwaliteit:

Rating

, 28-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en een zeer snelle en correcte bezorging. Absoluut een aanrader.

, 27-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd super voor elkaar.

, 20-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza's waren zoals gewoonlijk weer heerlijk, wel een nare smaak over een extra topping over een Bambino pizza van ham van €2,- voor 3 plakjes ham, beetje jammer dat had rijkelijker gekund

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten -Alleen jammer dat ik 2 x de verkeerde salade er bij heb gekregen. Verder was alles naar wens.

, 22-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is altijd goed, maar besteling klopte niet. Weer geen kaas op broodje nazareth, jammer.

, 20-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tot nu toe de beste uit hengelo ov

, 16-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel goed warm dus het was weer top.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk. Alles was perfect en lekker.

, 26-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Aanrader! Bedankt!

, 22-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

we hadden gevraagd of de pizza gesneden kon worden dat is niet gebeurd helaas

, 08-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en supergoed eten. Beter kan niet.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd netjes bezorgd. Notitie niet gelezen of in elk geval niks mee gedaan! Lasagne erg vet? Dreef gewoon een laag vet bovenop .. eten al met al niet wat we van jullie gewend zijn

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

jammer dat je 25 cent moet betalen als je met ideal wilt betalen. Maar het eten was verder helemaal perfect en de bezorging super snel maar ja woon dan ook nog geen 200 meter van vulcano af :)

, 22-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel en heerlijk warm afgeleverd

, 06-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Service en kwaliteit niet zoals ik van hun gewend was. Bezorging pas na een uur en kwaliteit van de pizza liet te wensen over. De vulling leek er overheen gevlogen zijn, vele blanco plekken. Het gehakt zoal in de folder en de website ontbrak gewoon.

, 25-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Viel tegen en was heel weinig

, 06-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bij de mini schotel waren de aardappelen helemaal slap.Ze waren een portie friet vergeten.Dus gebeld en ze zeiden dat ze op waren.Toen hebben ze later een portie aardappelen bezorgd toen wij het eten al op hadden.Slecht geholpen en niet eens een excuus toen ik hierover belde.Vind ik jammer want ik bestel hier wel vaker .Voor de rest smaakte het goed.

, 08-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Toppie

, 02-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het gratis blikje up is niet geleverd.

, 27-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Koude aardappelschijfjes

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste Vulcano, We hadden zaterdag jl een redelijke bestelling, de temperatuur van met name de calzone was zorgelijk. Wij bestellen regelmatig en zijn zeer tevreden. Misschien een punt van aandacht! Groeten, Een tevreden klant.

, 07-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

IDeal betaling in de app werk niet in combinatie met een bank app

, 17-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is altijd heerlijk, maar weer geen complete bestelling. Had extra saus en pittabroodjes erbij besteld en betaald. Maar deze zaten er weer niet bij.

, 26-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

vlotte levering????heeft heerlijk gesmaakt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We bestellen vaak bij deze zaak, maar de laatste tijd wordt er vaak wat vergeten. Echt jammer, maar een pluspunt, na 1 telefoontje wordt het direct nabezorgd. De kwaliteit van het eten is zoals altijd top !

, 08-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super weer

, 17-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kip moest ik zoeken op de pollo pizza. Vorige keren was hij beter

, 03-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was een beetje weinig belegd, patat was lauw. Verder prima.

, 31-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel en lekker warm

, 23-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon goed.. Maar ja.. Anders was ik ook niet al 20 jaar klant bij Vulcano..