Bewertungen von Vulcano Hengelo

Neue Beurteilungen

5.0
Eric
1 Juli 2022
nicky
26 Juni 2022

Super snelle bezorging! Alleen hadden wij een pizza met artisjok erop besteld, maar die konden we niet op de pizza ontdekken, was vergeten...

Bas
15 Juni 2022

Zoals altijd weer top!! Leuke mensen, goede sfeer en het eten was weer heerlijk.

Esmee
7 Juni 2022

De pepers die ik op de pizza had mochten wel gesneden worden in kleine stukjes of rondje want dit was zo niet te eten


Nanne Leucht
6 Juni 2022

Ben normaal gesproken heel tevreden, maar de pizza die ik vanavond kreeg was echt niet de normale kwaliteit. Ik heb meerdere keren jullie proberen te bereiken zonder resultaat
 Bezorger die er vanavond stond! Top!! Ondanks de regen een lach op zijn gezicht!!! (Bestel na 19:00)

Hans Egberink
6 Juni 2022
Raymond
2 Juni 2022
Hodge
2 Juni 2022

Snel en lekker.

B Bleumink
30 Mai 2022
Sam
30 Mai 2022

Binnen 10 minuten was het eten er super snel, goed gemaaktt :)

B Reudink
29 Mai 2022

knoflook saus vergeten

Wilma Velthuis
28 Mai 2022

De pizza was weer eens een keer koud. Ik vind een koude pizza geen smaak hebben.

Eric
27 Mai 2022

Prima!

Marjan Ophuis
23 Mai 2022

Mooi op tijd, perfecte gerechten die lekker vers en goed heet waren.

Bonin
22 Mai 2022
Bonin
20 Mai 2022
Karin jansen
15 Mai 2022

Mooi op tijd,en zoals altijd heerlijke pizza's

Veenker
14 Mai 2022
henk.weustink
9 Mai 2022
Anita
2 Mai 2022

Super snelle bezorging, heerlijke pizza's

Henk
1 Mai 2022

Heerlijke salade en voortreffelijke pizza's. Bezorging ook volgens de opgegeven tijd en heel vriendelijk.

R.Evertzen
30 April 2022
Karin jansen
22 April 2022

Vriendelijk personeel

Michael Treder
22 April 2022
Bob
21 April 2022

Shoarma super lekker!! Dikke 10! Pizza prima! Patat bij besteld, slap en niet lekker. Bezorging was op afgesproken tijdstip!

Leo Brouwer
18 April 2022
Michael Treder
17 April 2022
Hugo
16 April 2022

Heerlijke pizza en precies op tijd

Kippers
10 April 2022

Zoals gewoonlijk weer erg goed.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

A. Nijboer
9 April 2022

Heerlijke pizza's en snelle bezorging

anoniem
9 April 2022

het was super lekker. maar ik had macaroni besteld en kreeg penne. dit vind ik minder lekker

Nick
7 April 2022
Danny
7 April 2022

🍕🍕🍕Alles is altijd super 👍👍👍

Frans Mulder
4 April 2022
J. Moes
2 April 2022

Het smaakte allemaal lekker. Het duurde wel lang voordat het bezorgd werd.

Jhonny
2 April 2022

Ik vond het een verschrikking pizza was erg slecht gevult ik heb hem door gesneden de ene helft zat er niks in en de andere een bodempje heb nog nooit zon calzone gezien bar slecht ik bestel hier nooit meer bah bah bah

Marieke
28 MĂ€rz 2022

Bezorging prima, wel vreemd dat ik € 1,50 moet betalen bij een bestelling van ruim € 30,00. Waarom is bezorgen dan niet gratis?

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Pl
25 MĂ€rz 2022
B.Kropveld
21 MĂ€rz 2022

Had spaghetti besteld maar kreeg Penne.

Jans
20 MĂ€rz 2022

Snelle levering

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Teeuwen
14 MĂ€rz 2022

Alles was oke

Steev Mousa
14 MĂ€rz 2022

Ik was benieuwd of we geen gratis drankje meer mogen krijgen wanneer we via jullie site bestellen

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Ten Heggeler
11 MĂ€rz 2022

De frietjes waren vermengd met de shoarma en dat kan echt niet. Frietjes moet je apart verpakken.

Anita
11 MĂ€rz 2022
Silvia
9 MĂ€rz 2022

Altijd lekker eten en snelle bezorging.

Tom
3 MĂ€rz 2022

Tot nu toe het beste eten van Hengelo en de bezorging ook altijd mooi op tijd

zuid
28 Februar 2022

pizza was lekker lekker

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

A.Noniem
26 Februar 2022
Sanne
26 Februar 2022

Helaas een uur te vroeg ons eten gekregen niet echt blij mee hadden nog visite kinderen hadden nog geen honger dus uiteindelijk hele pizza weggegooit beetje jammer

Schouwink
25 Februar 2022

Lekker meer hoef je niet te zeggen

Regina
24 Februar 2022

Ik kreeg een lauwe pizza toen ik belde werd er gezegd dat het niet kon dit is zeer jammer heb dit nog nooit meegemaakt.

A. Nijboer
21 Februar 2022

Heerlijke pizza's en supervriendelijke bezorging!!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

tammy
18 Februar 2022

alleen stom dat je 0.25 cent extra moet betalen omdat je online betaald

AMI
18 Februar 2022

De vrouw vond het lekker dus een vaste klant erbij! Volgende keer nemen we de pizzas! Bedankt heren! Ga zo door!

Top
16 Februar 2022
Michael Treder
10 Februar 2022
Henk Helder
7 Februar 2022

Heerlijke pizzaÂŽs, goede bezorging en goede info over de levertijd.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

A Tjepkema
7 Februar 2022
Anoniem
4 Februar 2022
Rob
4 Februar 2022

Lekker, veel en snel bezorgd

Anoniem
3 Februar 2022
Wissink
24 Januar 2022
Ray
24 Januar 2022
Jeffrey
23 Januar 2022

Topper

Richard
22 Januar 2022
Michael Treder
19 Januar 2022
Rob
15 Januar 2022

Snel bezorgd en zoals gewoonlijk weer lekker top.

Richard
14 Januar 2022

Snelle levering, keurig op tijd, bijzonder vriendelijke medewerkers en heerlijk eten. Echt een aanrader!

Dijkman
13 Januar 2022

Pizza's waren lekker.. de pizza van mijn zoon met salami was een beetje droog.

Rini
10 Januar 2022

Was top!

Eric
9 Januar 2022

Het is beter om minder plastic te gebruiken; gebakken aardappeltjes zaten in plastic bakje in papieren zak. Kan ook zo in de papieren zak. Eten was perfect!

Richard vV
8 Januar 2022

Perfect de beste die ik ken

Jeffrey
8 Januar 2022

Super pizza!

Joy
7 Januar 2022

Super lekker en snelle bezorging. De bezorger was ook erg vriendelijk!

Van Vliet
7 Januar 2022

Was heerlijk. Pizza had heel iets warmer mogen zijn, maar toch super lekker

RIMA
6 Januar 2022

voor 2e keer besteld exact op tijd. Tip: bezorg eten in een papieren tasje smaken de aardappeltjes nog beter

Mariska
24 Dezember 2021
Scheurink
23 Dezember 2021

Eten was koud bij aankomst. Bestel wel vaker maar dit keer was jammer. Aardappels waren koud en smaakloos. Toch maar overwegen een andere zaak te proberen.

Rob M
23 Dezember 2021

De pizza's waren weer heerlijk. Kwamen precies op de afgesproken tijd uit de oven, dus waren nog heet toen ik thuis kwam. Tot een volgende keer maar weer!

Hugo Kouwenberg
20 Dezember 2021

Supersnel en zeer correct geleverd. Het online bestellen is echt gemakkelijk.

RiMa
19 Dezember 2021

1e keer besteld smaak en temperatuur oké en bezorging exact op tijd

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Rob.
17 Dezember 2021
H Weustink
17 Dezember 2021

snelle levering eten goed warm .

Brigitte
15 Dezember 2021

Het eten was weer heerlijk, de bezorging sneller dan verwacht, en, ook heel belangrijk; het eten was echt goed warm. Top!

Yessin
15 Dezember 2021

Lekker eten en ruim op tijd bezorgd door vriendelijk personeel. Een echte aanrader!

Temming
12 Dezember 2021

Het was echt niet lekker . Vlees was wel warm maar de aardappels schijfjes waren lauw. Ook geen smaak eraan.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Eric
8 Dezember 2021
Vruchtje
8 Dezember 2021

Was weer top!

Jan
6 Dezember 2021

Entrecoteschotel en Ribeyeschotel. Uitstekend!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

J H Bunschoten
5 Dezember 2021

Kapsalon was niet erg warm en de helft van de aardappelschijfjes waren vrij hard net of ze tweemaal gebakken waren .helaas

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Edward Allers
4 Dezember 2021

Zoals altijd was het weer heerlijk

Ignat Kok
3 Dezember 2021

Aan deur gezegd dat er gebeld is omdat er geen rosbief meer was. Nooit gebeld en de Jumbo zit om de hoek

Eric
3 Dezember 2021

Alles klopte Mooi op tijd Goed warm Royale portie En heel erg lekker 😋

Diane
2 Dezember 2021

Heerlijk, zoals altijd. En de spearribs top.

Daan
29 November 2021
Martijn
28 November 2021

Als vaste "gast" vond ik het jammer dat ik aan de telefoon niet een richt tijd kon krijgen. Alleen maar paniek met het is te druk, te druk. Snap ik, maar probeer een richt tijd te geven en ik heb geen blikje drinken gekregen wat wel is besteld.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Regina
27 November 2021

Super heerlijk

Kai
25 November 2021

De smaak en samenstelling van de pizza waren zoals gewoonlijk uitermate goed! Bezorging z.s.m. was stukken sneller als verwacht! Hele nette en aardige bezorger! Al met al een aanrader!

Jan
25 November 2021

Eerste ervaring met Vulcano. We zijn zeer positief. Heerlijk gegeten.

Aaron
23 November 2021

Eten was koud bij aankomst

Kemna
22 November 2021

Altijd snel en correct geleverd.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Yessin
22 November 2021
Renate
22 November 2021

Eten was goed warm en zoals altijd lekker. 1 minpuntje: de kipschnitzel was een andere dan normaal. Deze was niet zo lekker

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Jamy
21 November 2021
Marco
17 November 2021
Yessin
15 November 2021

Een echte aanrader! Topkwaliteit voor een hele eerlijke prijs. Altijd klantvriendelijk en mooi op tijd! 6 sterren voor betrouwbaarheid in jullie kwaliteit!!

Angelique
15 November 2021

Zoals altijd: geweldige pizza's, snel en goed op temperatuur bezorgd!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

MB
14 November 2021

Lekker eten,snelle bezorging en vriendelijke bezorger.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

A.Noniem
14 November 2021

Snel en vriendelijk bezorgd eten was top

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Martin
14 November 2021

Lauwwarme pizza

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Robbie
14 November 2021

Het was heerlijk en ruim voor de afgesproken tijd.

Gonda Hoekman
12 November 2021
Arja Oenema
12 November 2021

Pizza was lauw zijn jullie eerst naar de mariastraat geweest? Woon nu aan de Corneliastraat 2

Jet
12 November 2021

Heerlijk eten en goed warm en snel vriendelijk bezorgd.

davey
8 November 2021

👍

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Janny
4 November 2021

Het eten was nog gloeiend heet en de bezorger was heel vriendelijk. De kipschnitzels en de gebakken aardappeltjes waren heerlijk. De salade erbij vond ik wat minder, maar ja, smaken verschillen natuurlijk ook. Voor herhaling vatbaar.

TP
3 November 2021

Was goeie oeleh👌

A.noniem
29 Oktober 2021
Hagreize
28 Oktober 2021

Op tijd klaar en erg lekker

Leushuis
25 Oktober 2021

Spare ribs waren maar licht warm en pittig gehakt van calzone was niet pittig te noemen.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Niek
24 Oktober 2021

Echt ontzettend lekker en de bezorger stond echt snel voor de deur!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Frans Mulder
24 Oktober 2021
Amanda
24 Oktober 2021

Eten was weer top, alleen jammer dat bij de shoarma geen broodjes erbij zaten.

G Lansink
22 Oktober 2021
Ankie
18 Oktober 2021

Was altijd heel tevreden, maar dit keer had mijn pizza een rare smaak , erg sterke salami knoflook smaak terwijk ik een ham champion pizza had, erg vreemd en niet lekker helaas

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Krikhaar
17 Oktober 2021

Zo zijn we het niet gewend van jullie Bezorging 1 uur te vroeg Eten niet goed warm Jammer!

Leonie Leushuis
15 Oktober 2021

Ik had een portie spare ribs. Ze waren heerlijk mals. Zeker voor herhaling vatbaar.

Nick
14 Oktober 2021
Arno
13 Oktober 2021

Was top een snelle levering en super lekker 👍👍

anoniem
7 Oktober 2021
Sandra
4 Oktober 2021

Lekker eten maar kwart over 6 besteld en kwart voor 8 werd het eten bezorgd dat vind ik wel jammer

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Pascal
3 Oktober 2021

Kapsalon erg flauw qua smaak. Patat was slap. Niet voor herhaling vatbaar, helaas. Pizza was wel erg lekker. En bestelling kwam 25 minuten later dan aangegeven op internet. 17.55 besteld, zou 18.55 bezorgd worden. Kwam pas om 19.25

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

A. Noniem
3 Oktober 2021
Teun
3 Oktober 2021

Beleg op pizza was erg schaars. Pasta was lekker

Sabine
1 Oktober 2021

Goed warm en heerlijk eten!

Monique
29 September 2021

Altijd netjes op tijd geleverd en soarma net vet en is lekker.

Kippers
27 September 2021

Kapsalon was alleen maar gebakken aardappelschijfjes met kaas en donner. Waar is de groente die er normaal tussen zit? Het was een beetje droog.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Lars van Oosterom
26 September 2021

Half uur later bezorgd dan aangegeven. Geen bericht dat ze later komen. Gekruide aardappelen waren lauw en hard. Leken wel opnieuw gebakken te zijn. Shoarma met kaas had een blokje kaas als vulling op de bodem. Extra pita broodjes besteld maar 1 te weinig gekregen. Pizza had teveel aangebrande randen.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

//
26 September 2021
R
25 September 2021

Pizza was rijkelijk belegd en smaakte heerlijk! De shoarma was ook lekker. Enig minpuntje is dat de pizza niet meer zo wam was, terwijl we op 2 minuten afstand wonen. Waarschijnlijk was de pizza al klaar, maar de shoarma nog niet...

Judith
24 September 2021
Chris
19 September 2021
Nina
18 September 2021
van Vliet
17 September 2021

Was weer top

Jan Westerhoff
17 September 2021
Suzanne
29 August 2021

Lekker!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Elise
28 August 2021

€2,00 extra voor twee plakjes Altamira is wel erg veel Slappe pizza in het midden, lag niet aan de lange weg. We wonen vlak bij. Overall karig belegde pizza. Viel hard tegen p, vorige keer was beduidend beter. Verschillende koks?? Verschillende kwaliteit??

W.Nijland
21 August 2021

Spareribs waren top. Aardappeltjes goed gekruid

Martin
21 August 2021

Prima pizza’s

A.noniem
20 August 2021

Snel en vrindelijk geleverd. Kwaliteit was top.

Saskia Bosch
19 August 2021

Het was weer heerlijk

Eric
18 August 2021

Veel sneller dan verwacht en superlekker!!!!

J Voortman
18 August 2021

Het eten was gloeiend heet en smaakte voortreffelijk.

Groener
16 August 2021
Clementine
14 August 2021

Was weer uitstekend

Eric
12 August 2021
Maya
12 August 2021
Teun
9 August 2021
A. Noniem
9 August 2021
Steev Mousa
8 August 2021
Rivk
6 August 2021

Pita broodjes lauw tot koud. Aardappelschijfjes erg slap. Beter om ze tescheiden van de shoarma.

Buurman...
6 August 2021

Altijd prima in orde...

Eric
6 August 2021
Mat
5 August 2021

Top

Jan Westerhoff
5 August 2021

Zal zeker nog een keer bestellen.

Anoniem
5 August 2021

zeer snelle bezorging, goed eten voor weinig.

Niek
2 August 2021

De pizza's zijn altijd heerlijk vers, smaken prima. Verder staat de bezorger ook ruim voor de beloofde tijd voor de deur. Echt een aanrader.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Anoniem
1 August 2021

Het eten was best oke maar wel iets aan de louwere kant.

Van der zande
29 Juli 2021

Na dat het veel te laat was hebben ze 't netjes opgelost door gratis drinken te geven super bedankt

Anoniem
29 Juli 2021
Saskia Bosch
28 Juli 2021

Her was weer heerlijk en mooi op tijd

Alex
26 Juli 2021

Bestellen hier wel vaker. Vandaag was het niet al te best. Aardappel schijfjes waren bijna koud net zoals de hele bestelling. Stokbrood die erbij zat was volledig zwart doorgebakken. Dit zie je als het inpakt. Jammer, niet gewend van Vulcano. Tsaziky is wel erg lekker!

Ralf
25 Juli 2021

Snel, vers en heul lekker

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

anoniem
18 Juli 2021

shoarma schotel en pizza smaakten voortreffelijk. Bezorging precies zoals beloofd.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Koen
17 Juli 2021
Marcel Winters
16 Juli 2021

Mooi op tijd, heerlijke pizza... toppie

G.
14 Juli 2021

Netjes op tijd, en het eten was zoals altijd weer erg lekker! Top service

Yessin
13 Juli 2021
Elslo
11 Juli 2021
Wendy
11 Juli 2021

Lasagne was te lang, te hard gebakken. Was gewoon verbrand. Communicatie laat te wensen over. Lasagne uiteindelijk bij een ander restaurant besteld. Was overigens niet de 1e x, maar dit maal heb ik gebeld en een klacht ingediend. Voor ons geen Vulcano meer.

Krugerstraat
8 Juli 2021

Mooi op tijd (iets eerder), lekker warm en ook gewoon heerlijk

Krugerstraat
8 Juli 2021

Mooi op tijd (iets eerder), lekker warm en ook gewoon heerlijk

Iggie
5 Juli 2021

Eten zoals altijd top. Dit keer alleen brood en paprika vergeten

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

tegenvaller
2 Juli 2021

pizza bambino, kinder-pizza? de bodem was veelste hard voor een kind. andere pizzas waren goed

Take Zwat
2 Juli 2021

Eten smaakte goed en was goed op temperatuur, bezorging had iets sneller gekund

Ik
29 Juni 2021

Helaas zat er geen extra kaas op de pizza terwijl dat wel gevraagd was. En de blikjes drinken op het warme eten gelegd. Niet echt lekker.

Dunhoft
28 Juni 2021

De bezorging is goed, maar de kwaliteit van het vlees (acropolis) viel tegen. De Spareribbs gingen nog, alleen de marinade was matig. De shoarma was echt minder en de tjatsjiki was echt niet lekker. Daarnaast hadden we een kapsalon, die was goed, en een Donerschotel.Deze was wat droog in tegenstelling tot de gebakken aardappelschijfjes. Jammer, want de prijs is goed maar de kwaliteit kan in dit geval echt beter.

Karin
27 Juni 2021

Super warm,zelfs nog iets te vroeg Niets op aan te merken

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Neijer
27 Juni 2021

Goede service goed eten warm bezorgd

Karpervisser zwaaikom
27 Juni 2021

Heerlijke pizza, fantastische bezorging

Michael
26 Juni 2021
Yvonne
25 Juni 2021

Eten was prima zoals altijd. Gratis cola zat er niet bij.

Peters
22 Juni 2021

Shoarma lag los onderin de zak en alle overige zat er helemaal onder. Daarnaast was de zak op de pizza doos gezet, waardoor de ingrediënten op de pizza helemaal platgedrukt waren.

Buurman
22 Juni 2021

Jongeman was netjes en verontschuldigde zich dat het langer duurde dan normaal! Pizza was niet knapperig en lauw, erg jammer want normaal is ie echt goed warm!

Koen
18 Juni 2021

Was weer top. Verwachte levertijd klopte weer precies. Keer voor een andere schotel gegaan, ook top, maar volgende keer toch maar weer voor mijn favoriete schotel

Eric
17 Juni 2021
MG
14 Juni 2021

Goed en lekker eten. En toppunt was de snelheid van de bezorging. Had om 17:15 besteld en om 17:45 was het er al. Petje af ! Enige (min)punt bezorger mag een tikkeltje vriendelijker zijn

Vaste Klant
14 Juni 2021

Eten was weer top. Snel en vriendelijk bezorgd.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Saskia Bosch
13 Juni 2021

Het was weer top

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Steev Mousa
12 Juni 2021
Linron
11 Juni 2021

Het eten was lekker maar de aardappelschijfjes waren niet echt warm.

JOLANDA
11 Juni 2021

Tja wordt saai zo...maar wederom uitstekend

Christel Egberink Hermink
11 Juni 2021

Had de bestelling geplaatst vond het jammer dat zolang moesten wachten tot het bezorgt werd snap dat alles vers is dit is supper

Pepijn
8 Juni 2021
M.scherphof
8 Juni 2021

Was weer goed was lekker en precies op tijd top

Eric
6 Juni 2021
Koen
5 Juni 2021

De EntrecĂŽte schotel voor de 2e keer besteld. Deze vind ik super voor een goede prijs.

Clementine
4 Juni 2021
Oenema
4 Juni 2021

Helemaal prima 👍

L
4 Juni 2021

Bestel vaker maar dit keer was ik niet blij, aardappelen waren heel slap en het vlees oud. Nee sorry was niet goed. De pizza was wel prima

Jaap
31 Mai 2021

Goed eten, goede porties en lekker warm

Pepijn Lubbers
31 Mai 2021

Was erg lekker!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Greutink
30 Mai 2021

Bestelling werd keurig op tijd geleverd. Pizza’s waren heerlijk van smaak en nog heel heet. Perfect. Bezorger was vriendelijk.

Louise
29 Mai 2021

Het eten is altijd goed, en de bezorging was zelfs sneller als aangegeven.

Olbertz
27 Mai 2021

Snelle levering, pizzas goed warm en smaakte heerlijk

Vin
27 Mai 2021

Helaas zijn julie de aardappelen vergeten ik vroeg aan de telefoon of ik de hele bestelling opnieuw kon krijgen En dat ze de oude bestelling weer me terug konden nemen. Ik had begrepen dat dit ook ging , Omdat het wel zo lekker is alles tegelijk te eten. Daarvoor bestel je het ook. Echter kwamen jullie alleen met de missende portie aardappelen en saus aan. De rest van het eten was tegen die tijd koud. Niet zo chill. . Smaak was .zoals altijd goed,

Evelien
24 Mai 2021

Het eten smaakte prima! Helaas was men vergeten de sausen mee te leveren met de bestelling.

mw
23 Mai 2021
Koen
22 Mai 2021
Christy
20 Mai 2021

Weer heerlijk, zoals altijd! 20 minuten in de auto gezeten en daarna kunnen genieten!

Krikhaar
20 Mai 2021
Leushuis
14 Mai 2021

Snel, lekker en goed warm!

Jolanda
10 Mai 2021

Was weer super lekker zoals gewoonlijk teveel😀

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Nicole
8 Mai 2021

Was weer heerlijk

Oenema
7 Mai 2021

Prima geregeld allemaal👍

Ankie
3 Mai 2021

Super lekkere warme pizzas, zo proef je zelden! We zijn echt heeeeeel tevreden!

Dianne
2 Mai 2021

Heerlijke pizzas. Snelle service. Helemaal top

Anoniem
1 Mai 2021

Eten was zoals altijd weer heerlijk. Hadden aangegeven als bezorgtijd 18.30uur maar het was er rond 17.45uur al. Waren gelukkig nĂšt thuis maar we geven niet voor niets een bezorgtijd aan..

Michael
1 Mai 2021

Het was heerlijk

Weustink
29 April 2021

eten zoals altijd goed

Roy Rotman
29 April 2021

Komt afspraken na netjes optijd nette bezorger, lekker warm en vers en pizza gesneden dus heerlijk genieten đŸ€©

Richard
27 April 2021

Snel en lekker

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Tom
26 April 2021

Pizza en minishotel Doner waren erg lekker. Levering op de afgesproken tijd

anoniem
19 April 2021

eten was weer perfect. alleen broodje sjaslick was dit keer veel te veel groente en weinig vlees. normaal altijd goed , maar dat was vandaag 19 april even een minpuntje. volgende keer weer goed hoop ik. verder lekker gegeten.

Joy
14 April 2021

Super lekker, zoals altijd. De pizza’s waren nog lekker warm bij aankomst.

Anoniem
10 April 2021

Appelkommer salade was smakelijk en de pasta was goed warm. Helaas was de bolognese iets teveel doorgekookt en de saus droog en wat flauw...

Anne
10 April 2021

HĂ©Ă©rlijke Hengelo schotel gegeten, malse varkenshaas, lekker gekruid, prima portie. Zeker voor herhaling vatbaar, echte aanrader!!

Regina
4 April 2021

Heerlijk gegeten bestelling keurig op tijd

Birgit
3 April 2021

Het was wederom heerlijk en snel!😃

Leone Koekenberg
31 MĂ€rz 2021

Ik heb nu een paar keer shoarma besteld en vind het vlees erg droog

YN
29 MĂ€rz 2021

Snelle bezorging, warm.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Jan Westerhoff
28 MĂ€rz 2021

Weer prima in orde.

Jordy
27 MĂ€rz 2021

Altijd goede service en overheerlijke pizza's of broodjes doner.

Mast
27 MĂ€rz 2021

Was weer super.

Jan Westerhoff
26 MĂ€rz 2021

Goede kwaliteit. Gemakkelijk te bestellen. Kwam op tijd.

P.Weijers
25 MĂ€rz 2021

Was weer lekker en mooi op tijd. Top.

M. C
22 MĂ€rz 2021
Susanvos
22 MĂ€rz 2021

Prima bezorging

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Eus
20 MĂ€rz 2021

Super service

Jennifer
18 MĂ€rz 2021

Was weer heerlijk!

Anoniem
17 MĂ€rz 2021
Ignat Kok
15 MĂ€rz 2021

Zoals altijd, warm snell en goed.

Oenema
15 MĂ€rz 2021

Prima en mooi altijd op tijd

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Evertzen
14 MĂ€rz 2021

Goed, veel en lekker!

Amela van Oosterom
13 MĂ€rz 2021

Was weer heerlijk zoals altijd. En super mooi op tijd. đŸ‘đŸ»

Kamphuis
13 MĂ€rz 2021

Lasagne was erg zout, ook was het bakje net 3/4 gevuld en had ik het idee dat het helemaal in elkaar was gezakt. Was naast zout ook moddervet van smaak. Normaal nooit klachten en het eten is verder altijd goed. Gr ronny

Markus
11 MĂ€rz 2021

Heerlijk gegeten! Zowel de pizza’s als de shoarma was lekker warm! Bedankt voor de goede services!

Ben
5 MĂ€rz 2021

Het waren heerlijke spareribs

Sylvia van Weert
4 MĂ€rz 2021

Bestelling was te vroeg. Aardappels en vlees waren niet echt warm. Tatziki zat bij de verkeerde maaltijd. Al bij al was het geen succes

Ben Bos
3 MĂ€rz 2021

maar toch liever zelf halen....... veel gezelliger! nog even geduld dan maar.

Chris
25 Februar 2021

Top!

Lars
25 Februar 2021

Kapsalon was koud. Overige eten was wel op temperatuur. Ben beter gewend van Vulcano. Hopelijk de volgende keer wel beter.

S.Heeffer
15 Februar 2021

Smaakte voortreffelijk.👍 Bestelling was precies op tijd.😊

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Rob
14 Februar 2021

Het eten was lekker, het enige wat ik aan zou willen merken is het feit dat mijn menu reeds redelijk afgekoeld is aangekomen. Misschien een idee om de gekoelde dranken apart van de warme gerechten te leveren? En niet in 1 tas samen? Verder was het eten als altijd prima en lekker!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Leushuis
13 Februar 2021

Vroeg besteld, bevestiging van tijd, een autorit van slechts 1 minuut en toch bijna een kwartier te laat.

hesselink
13 Februar 2021

goede ensnelle bezorging

Robert
12 Februar 2021

Was prima. Ik zou de groente apart doen.

Demian
11 Februar 2021

Top pizza's, smaakvol, op de juiste temperatuur en keurig nette bezorger.