Avaliações de Vulcano Hengelo

Avaliações recentes

5.0
Hell Nijhuis
Ontem

Goed geregeld, zowel de bestelling het bezorgen en de kwaliteit van het eten.

A. Mi
Ontem

Ga zo door! Altijd goed!

Roy
28 setembro 2022

Eten was goed en meer dan genoeg voor de prijs

Richard
25 setembro 2022

Het vlees bij de Vulcano schotel even naast de gyros apart in folie Anders is het te snel aan het doorgaren m a g dat het niet meer lekker mals is Verder altijd alles prima Dus tip van ons

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jose Schorfhaar
23 setembro 2022

De hele tas zat onder het vet van de kebab en heb maar een half doosje met appel/komkommer salade gehad. Is dit in het kader van de bezuinigingen?

Anne
29 agosto 2022

De broodjes waren niet echt smakelijk. Hard en droog. Dat gold ook voor de aardappeltjes. De bestelling klopte niet. Vanuit haast hebben we daarover geen contact gezocht maar het was niet voor het eerst helaas.

B.H.M.Bos
21 agosto 2022

Prima zaak, kom er al vele jaren. Jacob doet het uitstekend als opvolger!

Anita Nijboer
20 agosto 2022

Zoals altijd heerlijk!!! Compliment 👌

Erwin
14 agosto 2022

2,5 uur moeten wachten en een boordje voor de doner niet geleverd!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Assink
13 agosto 2022

De pizza bolognese was verschrikkelijk zout, alle bolognese saus eraf geschraapt. Dat kan naar mijn idee niet de bedoeling zijn.

Dianne
8 agosto 2022
Bob S
8 agosto 2022

Prima Piza en ondanks de top drukte maar even wachttijd.

Gsd
7 agosto 2022

Bezorging duurde te lang, had de pizza in de oven moeten opwarmen. Voor ons de laatste keer!

LM
6 agosto 2022

Helaas was het broodje smart echt niet lekker deze keer. Heel veel vocht in het bakje, en een rare smaak aan het vlees. De pizza daarintegen was erg lekker.

Roy
6 agosto 2022

Prima pizza's. We hadden aangegeven dat we zo spoedig mogelijk bezorgd wilden Hebben. En ze werden zelfs nog eerder bezorgd dan in eerste instantie aangegeven. Top!

Teeuwen
5 agosto 2022

Het was heerlijk.

Dick
30 julho 2022

Echt een asnrader! Prima pizza en snelle bezorging….. en mooi dat jezelf extra ingrediënten kunt toevoegen…top

Sander Davenschot
30 julho 2022
Wijnveen
24 julho 2022

Helaas een verbrande pizza ….. gemiste kans! De bezorging was daarentegen weer TOP

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Marleen
21 julho 2022

De pizza's waren heerlijk!! Precies goed. 5 sterren dus...

Mr S
21 julho 2022

Altijd Lekkere pizza zoals altijd.

De vries
20 julho 2022

Het eten was slecht bereid. Kleffe Dorom Döner leek wel een spons pizza s aan de onderkant helemaal pikzwart en de shoarma dreef in een nat bakje. De pizza’s zijn vaker zwart afgeleverd en dit kan zo niet, dit vind ik geen kwaliteit. Hoop dat jullie hier wat mee kunnen doen Mvg De Vries

Manon
20 julho 2022

Heerlijke pizza! Aardige medewerkers. Super.

Bonin
17 julho 2022

Zoals altijd lekker en snel

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Scholten
15 julho 2022

Lekkere warme pizza’s, mooi op tijd bezorgd

Truus de ruiter
15 julho 2022

Koude blikjes moeten niet in de zak met warm eten. Dan worden de blikjes ook warm. Verder prima

Mr S
14 julho 2022

Alles was lkker..

.
14 julho 2022

Jammer dat als je een broodje besteld die met mes en vork moet opeten omdat het niet eens op een broodje lijkt

Karin
11 julho 2022

Snelle service....pasta lekker!

M. Cangir
10 julho 2022

Zeer snelle levering en de calzone was heerlijk!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Anita
10 julho 2022

Het was weer top!

Grootte Bromhaar
7 julho 2022
Geen naam
7 julho 2022

Het dõnervlees leek wel opgebakken en erg taai. Frietjes waren erg slap. Taaie broodjes. Niet de kwaliteit die we gewend waren.

Eric
1 julho 2022
nicky
26 junho 2022

Super snelle bezorging! Alleen hadden wij een pizza met artisjok erop besteld, maar die konden we niet op de pizza ontdekken, was vergeten...

Bas
15 junho 2022

Zoals altijd weer top!! Leuke mensen, goede sfeer en het eten was weer heerlijk.

Esmee
7 junho 2022

De pepers die ik op de pizza had mochten wel gesneden worden in kleine stukjes of rondje want dit was zo niet te eten…

Nanne Leucht
6 junho 2022

Ben normaal gesproken heel tevreden, maar de pizza die ik vanavond kreeg was echt niet de normale kwaliteit. Ik heb meerdere keren jullie proberen te bereiken zonder resultaat… Bezorger die er vanavond stond! Top!! Ondanks de regen een lach op zijn gezicht!!! (Bestel na 19:00)

Hans Egberink
6 junho 2022
Raymond
2 junho 2022
Hodge
2 junho 2022

Snel en lekker.

B Bleumink
30 maio 2022
Sam
30 maio 2022

Binnen 10 minuten was het eten er super snel, goed gemaaktt :)

B Reudink
29 maio 2022

knoflook saus vergeten

Wilma Velthuis
28 maio 2022

De pizza was weer eens een keer koud. Ik vind een koude pizza geen smaak hebben.

Eric
27 maio 2022

Prima!

Marjan Ophuis
23 maio 2022

Mooi op tijd, perfecte gerechten die lekker vers en goed heet waren.

Bonin
22 maio 2022
Bonin
20 maio 2022
Karin jansen
15 maio 2022

Mooi op tijd,en zoals altijd heerlijke pizza's

Veenker
14 maio 2022
henk.weustink
9 maio 2022
Anita
2 maio 2022

Super snelle bezorging, heerlijke pizza's

Henk
1 maio 2022

Heerlijke salade en voortreffelijke pizza's. Bezorging ook volgens de opgegeven tijd en heel vriendelijk.

R.Evertzen
30 abril 2022
Karin jansen
22 abril 2022

Vriendelijk personeel

Michael Treder
22 abril 2022
Bob
21 abril 2022

Shoarma super lekker!! Dikke 10! Pizza prima! Patat bij besteld, slap en niet lekker. Bezorging was op afgesproken tijdstip!

Leo Brouwer
18 abril 2022
Michael Treder
17 abril 2022
Hugo
16 abril 2022

Heerlijke pizza en precies op tijd

Kippers
10 abril 2022

Zoals gewoonlijk weer erg goed.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

A. Nijboer
9 abril 2022

Heerlijke pizza's en snelle bezorging

anoniem
9 abril 2022

het was super lekker. maar ik had macaroni besteld en kreeg penne. dit vind ik minder lekker

Nick
7 abril 2022
Danny
7 abril 2022

🍕🍕🍕Alles is altijd super 👍👍👍

Frans Mulder
4 abril 2022
J. Moes
2 abril 2022

Het smaakte allemaal lekker. Het duurde wel lang voordat het bezorgd werd.

Jhonny
2 abril 2022

Ik vond het een verschrikking pizza was erg slecht gevult ik heb hem door gesneden de ene helft zat er niks in en de andere een bodempje heb nog nooit zon calzone gezien bar slecht ik bestel hier nooit meer bah bah bah

Marieke
28 março 2022

Bezorging prima, wel vreemd dat ik € 1,50 moet betalen bij een bestelling van ruim € 30,00. Waarom is bezorgen dan niet gratis?

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Pl
25 março 2022
B.Kropveld
21 março 2022

Had spaghetti besteld maar kreeg Penne.

Jans
20 março 2022

Snelle levering

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Teeuwen
14 março 2022

Alles was oke

Steev Mousa
14 março 2022

Ik was benieuwd of we geen gratis drankje meer mogen krijgen wanneer we via jullie site bestellen

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ten Heggeler
11 março 2022

De frietjes waren vermengd met de shoarma en dat kan echt niet. Frietjes moet je apart verpakken.

Anita
11 março 2022
Silvia
9 março 2022

Altijd lekker eten en snelle bezorging.

Tom
3 março 2022

Tot nu toe het beste eten van Hengelo en de bezorging ook altijd mooi op tijd

zuid
28 fevereiro 2022

pizza was lekker lekker

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

A.Noniem
26 fevereiro 2022
Sanne
26 fevereiro 2022

Helaas een uur te vroeg ons eten gekregen niet echt blij mee hadden nog visite kinderen hadden nog geen honger dus uiteindelijk hele pizza weggegooit beetje jammer

Schouwink
25 fevereiro 2022

Lekker meer hoef je niet te zeggen

Regina
24 fevereiro 2022

Ik kreeg een lauwe pizza toen ik belde werd er gezegd dat het niet kon dit is zeer jammer heb dit nog nooit meegemaakt.

A. Nijboer
21 fevereiro 2022

Heerlijke pizza's en supervriendelijke bezorging!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

tammy
18 fevereiro 2022

alleen stom dat je 0.25 cent extra moet betalen omdat je online betaald

AMI
18 fevereiro 2022

De vrouw vond het lekker dus een vaste klant erbij! Volgende keer nemen we de pizzas! Bedankt heren! Ga zo door!

Top
16 fevereiro 2022
Michael Treder
10 fevereiro 2022
Henk Helder
7 fevereiro 2022

Heerlijke pizza´s, goede bezorging en goede info over de levertijd.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

A Tjepkema
7 fevereiro 2022
Anoniem
4 fevereiro 2022
Rob
4 fevereiro 2022

Lekker, veel en snel bezorgd

Anoniem
3 fevereiro 2022
Wissink
24 janeiro 2022
Ray
24 janeiro 2022
Jeffrey
23 janeiro 2022

Topper

Richard
22 janeiro 2022
Michael Treder
19 janeiro 2022
Rob
15 janeiro 2022

Snel bezorgd en zoals gewoonlijk weer lekker top.

Richard
14 janeiro 2022

Snelle levering, keurig op tijd, bijzonder vriendelijke medewerkers en heerlijk eten. Echt een aanrader!

Dijkman
13 janeiro 2022

Pizza's waren lekker.. de pizza van mijn zoon met salami was een beetje droog.

Rini
10 janeiro 2022

Was top!

Eric
9 janeiro 2022

Het is beter om minder plastic te gebruiken; gebakken aardappeltjes zaten in plastic bakje in papieren zak. Kan ook zo in de papieren zak. Eten was perfect!

Richard vV
8 janeiro 2022

Perfect de beste die ik ken

Jeffrey
8 janeiro 2022

Super pizza!

Joy
7 janeiro 2022

Super lekker en snelle bezorging. De bezorger was ook erg vriendelijk!

Van Vliet
7 janeiro 2022

Was heerlijk. Pizza had heel iets warmer mogen zijn, maar toch super lekker

RIMA
6 janeiro 2022

voor 2e keer besteld exact op tijd. Tip: bezorg eten in een papieren tasje smaken de aardappeltjes nog beter

Mariska
24 dezembro 2021
Scheurink
23 dezembro 2021

Eten was koud bij aankomst. Bestel wel vaker maar dit keer was jammer. Aardappels waren koud en smaakloos. Toch maar overwegen een andere zaak te proberen.

Rob M
23 dezembro 2021

De pizza's waren weer heerlijk. Kwamen precies op de afgesproken tijd uit de oven, dus waren nog heet toen ik thuis kwam. Tot een volgende keer maar weer!

Hugo Kouwenberg
20 dezembro 2021

Supersnel en zeer correct geleverd. Het online bestellen is echt gemakkelijk.

RiMa
19 dezembro 2021

1e keer besteld smaak en temperatuur oké en bezorging exact op tijd

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Rob.
17 dezembro 2021
H Weustink
17 dezembro 2021

snelle levering eten goed warm .

Brigitte
15 dezembro 2021

Het eten was weer heerlijk, de bezorging sneller dan verwacht, en, ook heel belangrijk; het eten was echt goed warm. Top!

Yessin
15 dezembro 2021

Lekker eten en ruim op tijd bezorgd door vriendelijk personeel. Een echte aanrader!

Temming
12 dezembro 2021

Het was echt niet lekker . Vlees was wel warm maar de aardappels schijfjes waren lauw. Ook geen smaak eraan.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Eric
8 dezembro 2021
Vruchtje
8 dezembro 2021

Was weer top!

Jan
6 dezembro 2021

Entrecoteschotel en Ribeyeschotel. Uitstekend!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

J H Bunschoten
5 dezembro 2021

Kapsalon was niet erg warm en de helft van de aardappelschijfjes waren vrij hard net of ze tweemaal gebakken waren .helaas

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Edward Allers
4 dezembro 2021

Zoals altijd was het weer heerlijk

Ignat Kok
3 dezembro 2021

Aan deur gezegd dat er gebeld is omdat er geen rosbief meer was. Nooit gebeld en de Jumbo zit om de hoek

Eric
3 dezembro 2021

Alles klopte Mooi op tijd Goed warm Royale portie En heel erg lekker 😋

Diane
2 dezembro 2021

Heerlijk, zoals altijd. En de spearribs top.

Daan
29 novembro 2021
Martijn
28 novembro 2021

Als vaste "gast" vond ik het jammer dat ik aan de telefoon niet een richt tijd kon krijgen. Alleen maar paniek met het is te druk, te druk. Snap ik, maar probeer een richt tijd te geven en ik heb geen blikje drinken gekregen wat wel is besteld.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Regina
27 novembro 2021

Super heerlijk

Kai
25 novembro 2021

De smaak en samenstelling van de pizza waren zoals gewoonlijk uitermate goed! Bezorging z.s.m. was stukken sneller als verwacht! Hele nette en aardige bezorger! Al met al een aanrader!

Jan
25 novembro 2021

Eerste ervaring met Vulcano. We zijn zeer positief. Heerlijk gegeten.

Aaron
23 novembro 2021

Eten was koud bij aankomst

Kemna
22 novembro 2021

Altijd snel en correct geleverd.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Yessin
22 novembro 2021
Renate
22 novembro 2021

Eten was goed warm en zoals altijd lekker. 1 minpuntje: de kipschnitzel was een andere dan normaal. Deze was niet zo lekker

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jamy
21 novembro 2021
Marco
17 novembro 2021
Yessin
15 novembro 2021

Een echte aanrader! Topkwaliteit voor een hele eerlijke prijs. Altijd klantvriendelijk en mooi op tijd! 6 sterren voor betrouwbaarheid in jullie kwaliteit!!

Angelique
15 novembro 2021

Zoals altijd: geweldige pizza's, snel en goed op temperatuur bezorgd!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

MB
14 novembro 2021

Lekker eten,snelle bezorging en vriendelijke bezorger.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

A.Noniem
14 novembro 2021

Snel en vriendelijk bezorgd eten was top

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Martin
14 novembro 2021

Lauwwarme pizza

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Robbie
14 novembro 2021

Het was heerlijk en ruim voor de afgesproken tijd.

Gonda Hoekman
12 novembro 2021
Arja Oenema
12 novembro 2021

Pizza was lauw zijn jullie eerst naar de mariastraat geweest? Woon nu aan de Corneliastraat 2

Jet
12 novembro 2021

Heerlijk eten en goed warm en snel vriendelijk bezorgd.

davey
8 novembro 2021

👍

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Janny
4 novembro 2021

Het eten was nog gloeiend heet en de bezorger was heel vriendelijk. De kipschnitzels en de gebakken aardappeltjes waren heerlijk. De salade erbij vond ik wat minder, maar ja, smaken verschillen natuurlijk ook. Voor herhaling vatbaar.

TP
3 novembro 2021

Was goeie oeleh👌

A.noniem
29 outubro 2021
Hagreize
28 outubro 2021

Op tijd klaar en erg lekker

Leushuis
25 outubro 2021

Spare ribs waren maar licht warm en pittig gehakt van calzone was niet pittig te noemen.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Niek
24 outubro 2021

Echt ontzettend lekker en de bezorger stond echt snel voor de deur!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Frans Mulder
24 outubro 2021
Amanda
24 outubro 2021

Eten was weer top, alleen jammer dat bij de shoarma geen broodjes erbij zaten.

G Lansink
22 outubro 2021
Ankie
18 outubro 2021

Was altijd heel tevreden, maar dit keer had mijn pizza een rare smaak , erg sterke salami knoflook smaak terwijk ik een ham champion pizza had, erg vreemd en niet lekker helaas

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Krikhaar
17 outubro 2021

Zo zijn we het niet gewend van jullie Bezorging 1 uur te vroeg Eten niet goed warm Jammer!

Leonie Leushuis
15 outubro 2021

Ik had een portie spare ribs. Ze waren heerlijk mals. Zeker voor herhaling vatbaar.

Nick
14 outubro 2021
Arno
13 outubro 2021

Was top een snelle levering en super lekker 👍👍

anoniem
7 outubro 2021
Sandra
4 outubro 2021

Lekker eten maar kwart over 6 besteld en kwart voor 8 werd het eten bezorgd dat vind ik wel jammer

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Pascal
3 outubro 2021

Kapsalon erg flauw qua smaak. Patat was slap. Niet voor herhaling vatbaar, helaas. Pizza was wel erg lekker. En bestelling kwam 25 minuten later dan aangegeven op internet. 17.55 besteld, zou 18.55 bezorgd worden. Kwam pas om 19.25

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

A. Noniem
3 outubro 2021
Teun
3 outubro 2021

Beleg op pizza was erg schaars. Pasta was lekker

Sabine
1 outubro 2021

Goed warm en heerlijk eten!

Monique
29 setembro 2021

Altijd netjes op tijd geleverd en soarma net vet en is lekker.

Kippers
27 setembro 2021

Kapsalon was alleen maar gebakken aardappelschijfjes met kaas en donner. Waar is de groente die er normaal tussen zit? Het was een beetje droog.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Lars van Oosterom
26 setembro 2021

Half uur later bezorgd dan aangegeven. Geen bericht dat ze later komen. Gekruide aardappelen waren lauw en hard. Leken wel opnieuw gebakken te zijn. Shoarma met kaas had een blokje kaas als vulling op de bodem. Extra pita broodjes besteld maar 1 te weinig gekregen. Pizza had teveel aangebrande randen.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

//
26 setembro 2021
R
25 setembro 2021

Pizza was rijkelijk belegd en smaakte heerlijk! De shoarma was ook lekker. Enig minpuntje is dat de pizza niet meer zo wam was, terwijl we op 2 minuten afstand wonen. Waarschijnlijk was de pizza al klaar, maar de shoarma nog niet...

Judith
24 setembro 2021
Chris
19 setembro 2021
Nina
18 setembro 2021
van Vliet
17 setembro 2021

Was weer top

Jan Westerhoff
17 setembro 2021
Suzanne
29 agosto 2021

Lekker!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Elise
28 agosto 2021

€2,00 extra voor twee plakjes Altamira is wel erg veel Slappe pizza in het midden, lag niet aan de lange weg. We wonen vlak bij. Overall karig belegde pizza. Viel hard tegen p, vorige keer was beduidend beter. Verschillende koks?? Verschillende kwaliteit??

W.Nijland
21 agosto 2021

Spareribs waren top. Aardappeltjes goed gekruid

Martin
21 agosto 2021

Prima pizza’s

A.noniem
20 agosto 2021

Snel en vrindelijk geleverd. Kwaliteit was top.

Saskia Bosch
19 agosto 2021

Het was weer heerlijk

Eric
18 agosto 2021

Veel sneller dan verwacht en superlekker!!!!

J Voortman
18 agosto 2021

Het eten was gloeiend heet en smaakte voortreffelijk.

Groener
16 agosto 2021
Clementine
14 agosto 2021

Was weer uitstekend

Eric
12 agosto 2021
Maya
12 agosto 2021
Teun
9 agosto 2021
A. Noniem
9 agosto 2021
Steev Mousa
8 agosto 2021
Rivk
6 agosto 2021

Pita broodjes lauw tot koud. Aardappelschijfjes erg slap. Beter om ze tescheiden van de shoarma.

Buurman...
6 agosto 2021

Altijd prima in orde...

Eric
6 agosto 2021
Mat
5 agosto 2021

Top

Jan Westerhoff
5 agosto 2021

Zal zeker nog een keer bestellen.

Anoniem
5 agosto 2021

zeer snelle bezorging, goed eten voor weinig.

Niek
2 agosto 2021

De pizza's zijn altijd heerlijk vers, smaken prima. Verder staat de bezorger ook ruim voor de beloofde tijd voor de deur. Echt een aanrader.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Anoniem
1 agosto 2021

Het eten was best oke maar wel iets aan de louwere kant.

Van der zande
29 julho 2021

Na dat het veel te laat was hebben ze 't netjes opgelost door gratis drinken te geven super bedankt

Anoniem
29 julho 2021
Saskia Bosch
28 julho 2021

Her was weer heerlijk en mooi op tijd

Alex
26 julho 2021

Bestellen hier wel vaker. Vandaag was het niet al te best. Aardappel schijfjes waren bijna koud net zoals de hele bestelling. Stokbrood die erbij zat was volledig zwart doorgebakken. Dit zie je als het inpakt. Jammer, niet gewend van Vulcano. Tsaziky is wel erg lekker!

Ralf
25 julho 2021

Snel, vers en heul lekker

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

anoniem
18 julho 2021

shoarma schotel en pizza smaakten voortreffelijk. Bezorging precies zoals beloofd.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Koen
17 julho 2021
Marcel Winters
16 julho 2021

Mooi op tijd, heerlijke pizza... toppie

G.
14 julho 2021

Netjes op tijd, en het eten was zoals altijd weer erg lekker! Top service

Yessin
13 julho 2021
Elslo
11 julho 2021
Wendy
11 julho 2021

Lasagne was te lang, te hard gebakken. Was gewoon verbrand. Communicatie laat te wensen over. Lasagne uiteindelijk bij een ander restaurant besteld. Was overigens niet de 1e x, maar dit maal heb ik gebeld en een klacht ingediend. Voor ons geen Vulcano meer.

Krugerstraat
8 julho 2021

Mooi op tijd (iets eerder), lekker warm en ook gewoon heerlijk

Krugerstraat
8 julho 2021

Mooi op tijd (iets eerder), lekker warm en ook gewoon heerlijk

Iggie
5 julho 2021

Eten zoals altijd top. Dit keer alleen brood en paprika vergeten

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

tegenvaller
2 julho 2021

pizza bambino, kinder-pizza? de bodem was veelste hard voor een kind. andere pizzas waren goed

Take Zwat
2 julho 2021

Eten smaakte goed en was goed op temperatuur, bezorging had iets sneller gekund

Ik
29 junho 2021

Helaas zat er geen extra kaas op de pizza terwijl dat wel gevraagd was. En de blikjes drinken op het warme eten gelegd. Niet echt lekker.

Dunhoft
28 junho 2021

De bezorging is goed, maar de kwaliteit van het vlees (acropolis) viel tegen. De Spareribbs gingen nog, alleen de marinade was matig. De shoarma was echt minder en de tjatsjiki was echt niet lekker. Daarnaast hadden we een kapsalon, die was goed, en een Donerschotel.Deze was wat droog in tegenstelling tot de gebakken aardappelschijfjes. Jammer, want de prijs is goed maar de kwaliteit kan in dit geval echt beter.

Karin
27 junho 2021

Super warm,zelfs nog iets te vroeg Niets op aan te merken

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Neijer
27 junho 2021

Goede service goed eten warm bezorgd

Karpervisser zwaaikom
27 junho 2021

Heerlijke pizza, fantastische bezorging

Michael
26 junho 2021
Yvonne
25 junho 2021

Eten was prima zoals altijd. Gratis cola zat er niet bij.

Peters
22 junho 2021

Shoarma lag los onderin de zak en alle overige zat er helemaal onder. Daarnaast was de zak op de pizza doos gezet, waardoor de ingrediënten op de pizza helemaal platgedrukt waren.

Buurman
22 junho 2021

Jongeman was netjes en verontschuldigde zich dat het langer duurde dan normaal! Pizza was niet knapperig en lauw, erg jammer want normaal is ie echt goed warm!

Koen
18 junho 2021

Was weer top. Verwachte levertijd klopte weer precies. Keer voor een andere schotel gegaan, ook top, maar volgende keer toch maar weer voor mijn favoriete schotel

Eric
17 junho 2021
MG
14 junho 2021

Goed en lekker eten. En toppunt was de snelheid van de bezorging. Had om 17:15 besteld en om 17:45 was het er al. Petje af ! Enige (min)punt bezorger mag een tikkeltje vriendelijker zijn

Vaste Klant
14 junho 2021

Eten was weer top. Snel en vriendelijk bezorgd.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Saskia Bosch
13 junho 2021

Het was weer top

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Steev Mousa
12 junho 2021
Linron
11 junho 2021

Het eten was lekker maar de aardappelschijfjes waren niet echt warm.

JOLANDA
11 junho 2021

Tja wordt saai zo...maar wederom uitstekend

Christel Egberink Hermink
11 junho 2021

Had de bestelling geplaatst vond het jammer dat zolang moesten wachten tot het bezorgt werd snap dat alles vers is dit is supper

Pepijn
8 junho 2021
M.scherphof
8 junho 2021

Was weer goed was lekker en precies op tijd top

Eric
6 junho 2021
Koen
5 junho 2021

De Entrecôte schotel voor de 2e keer besteld. Deze vind ik super voor een goede prijs.

Clementine
4 junho 2021
Oenema
4 junho 2021

Helemaal prima 👍

L
4 junho 2021

Bestel vaker maar dit keer was ik niet blij, aardappelen waren heel slap en het vlees oud. Nee sorry was niet goed. De pizza was wel prima

Jaap
31 maio 2021

Goed eten, goede porties en lekker warm

Pepijn Lubbers
31 maio 2021

Was erg lekker!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Greutink
30 maio 2021

Bestelling werd keurig op tijd geleverd. Pizza’s waren heerlijk van smaak en nog heel heet. Perfect. Bezorger was vriendelijk.

Louise
29 maio 2021

Het eten is altijd goed, en de bezorging was zelfs sneller als aangegeven.

Olbertz
27 maio 2021

Snelle levering, pizzas goed warm en smaakte heerlijk

Vin
27 maio 2021

Helaas zijn julie de aardappelen vergeten ik vroeg aan de telefoon of ik de hele bestelling opnieuw kon krijgen En dat ze de oude bestelling weer me terug konden nemen. Ik had begrepen dat dit ook ging , Omdat het wel zo lekker is alles tegelijk te eten. Daarvoor bestel je het ook. Echter kwamen jullie alleen met de missende portie aardappelen en saus aan. De rest van het eten was tegen die tijd koud. Niet zo chill. . Smaak was .zoals altijd goed,

Evelien
24 maio 2021

Het eten smaakte prima! Helaas was men vergeten de sausen mee te leveren met de bestelling.

mw
23 maio 2021
Koen
22 maio 2021
Christy
20 maio 2021

Weer heerlijk, zoals altijd! 20 minuten in de auto gezeten en daarna kunnen genieten!

Krikhaar
20 maio 2021
Leushuis
14 maio 2021

Snel, lekker en goed warm!

Jolanda
10 maio 2021

Was weer super lekker zoals gewoonlijk teveel😀

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Nicole
8 maio 2021

Was weer heerlijk

Oenema
7 maio 2021

Prima geregeld allemaal👍

Ankie
3 maio 2021

Super lekkere warme pizzas, zo proef je zelden! We zijn echt heeeeeel tevreden!

Dianne
2 maio 2021

Heerlijke pizzas. Snelle service. Helemaal top

Anoniem
1 maio 2021

Eten was zoals altijd weer heerlijk. Hadden aangegeven als bezorgtijd 18.30uur maar het was er rond 17.45uur al. Waren gelukkig nèt thuis maar we geven niet voor niets een bezorgtijd aan..

Michael
1 maio 2021

Het was heerlijk

Weustink
29 abril 2021

eten zoals altijd goed

Roy Rotman
29 abril 2021

Komt afspraken na netjes optijd nette bezorger, lekker warm en vers en pizza gesneden dus heerlijk genieten 🤩

Richard
27 abril 2021

Snel en lekker

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Tom
26 abril 2021

Pizza en minishotel Doner waren erg lekker. Levering op de afgesproken tijd

anoniem
19 abril 2021

eten was weer perfect. alleen broodje sjaslick was dit keer veel te veel groente en weinig vlees. normaal altijd goed , maar dat was vandaag 19 april even een minpuntje. volgende keer weer goed hoop ik. verder lekker gegeten.

Joy
14 abril 2021

Super lekker, zoals altijd. De pizza’s waren nog lekker warm bij aankomst.

Anoniem
10 abril 2021

Appelkommer salade was smakelijk en de pasta was goed warm. Helaas was de bolognese iets teveel doorgekookt en de saus droog en wat flauw...

Anne
10 abril 2021

Héérlijke Hengelo schotel gegeten, malse varkenshaas, lekker gekruid, prima portie. Zeker voor herhaling vatbaar, echte aanrader!!